Sok éve már, hogy virágkötészetre adtam a fejem... Megannyi boldog pár nagy napjára elkészített virágkompozícióval magam mögött a virágok kötészete még mindig a legnagyobb szenvedélyem... és ha szenvedély, akkor a nagy NAP. Ha nagy nap, akkor örök szerelem, boldog mosoly, csöppnyi meghittség, kellemes romantika, ölnyi szeretet, sok vidámság. Egy NAP, egy különlegesen, csodálatosan, kivételesen tökéletes, szép NAP.

Miért ne lehetne a nagy NAPON különlegesen csodálatosan, kivételesen szép a virágdekorációd? Ebben szeretnék segíteni Nektek... hogy mindent, amit csak megálmodtatok, azt elkészítsem.

Közel áll hozzám a dús, természetes, spontán stílus. Szeretem, ha egy csokor kreatív, nem sablonos. Finom színek, lágy részletek... Néha kicsit régimódi és vad, olykor érdekes és bohókás. Lelkesen kutatom a meglepő és jól használható, különleges virágokat, kiegészítőket, melyekkel még izgalmasabbá varázsolhatom a dekorációt... Mindig keresem a "lelkét" az alkalomnak, hogy valóban úgy érezzétek: Ez igen, ezek Ti vagytok! Ez a Ti nagy NAPOTOK! Szinte megszállottan dolgozom egy-egy esküvői csokron, vagy egy apró mellénydíszen is, hisz így lesz minden egy csodás NAP, különleges, szeretettel készült virágdekorációja!

Copyright © 2014 Minden jog fenntartva!
Az oldalt készítette a Navila-net Grafika és a Kurtus I-tech
www.weboldalrendeles.hu

#34758